SÅ FUNGERAR DET

null
VÄRDERING: Vi erbjuder en kostnadsfri värdering av hemmets föremål för att kunna ge ett fast pris för själva tömningen av boet.
null
BETALNING: Är föremålen av högre värde än kostnaderna för arbetet så kommer vi att betala dig som kund för att få tömma dödsboet.
null
STÄDNING: Behöver du även hjälp med att få boet städat inför flytten så erbjuder vi även den tjänsten för alla våra dödsbon.

Hör av dig! Dödsbo köpes i Stockholm med omnejd. Vi kommer till dig och värderar dödsboet. Du får en offert på de delar du inte vill behålla. Om du bestämmer dig för att slå till tar vi hand om resten. Vi kan till och med flyttstäda bostaden efteråt, om du vill.

Ge dig själv tid att bearbeta det som har hänt och låt oss ta hand om allt det praktiska som rör dödsbo och arv.

Du väljer själv vilka tjänster du är intresserad av. I centrum för vår verksamhet står att vi köper dödsbon i Stockholm, efter fattig så väl som rik.

Skicka förfrågan

IFRÅN BOUPPTECKNING TILL ETT STÄDAT HEM

Vi hjälper dig med hela kedjan, från bouppteckning till ett städat hem. Det betyder att inte bara dödsbo köpes i Stockholm. Vi hjälper dig även med bouppteckning och värdering, arvskifte med alla myndighetskontakter, försäljning och bortforsling av dödsboet och flyttstädning av bostaden när alltihop är klart.

Det kan det vara skönt att anlita oss för att se till att processen kring dödsboet hanteras på ett respektfullt och professionellt sätt. Kontakta oss när du behöver någon som köper dödsbon i Stockholm, så ger vi dig ett förslag.

STEG 1 ÄR EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Första steget innan dödsbo köpes i Stockholm är en kostnadsfri värdering. Du får en uppfattning om vad dödsboet kan vara värt och om det finns några enskilda saker som är extra värdefulla.

Vi ger dig en offert på att ta hand om de delar du inte vill behålla. I offerten ingår både betalning för de delar av dödsboet som har ett värde, och kostnader för att forsla bort och sortera det som inte kan säljas. I de flesta fall när dödsbo köpes i Stockholm räcker värdet av kvarlåtenskapen för att täcka våra kostnader och det blir pengar över.

Hör av dig till oss för en kostnadsfri värdering!

VI ÄR FLEXIBLA DÖDSBO KÖPARE

När du kontaktar oss angående vår tjänst, dödsbo köpes Stockholm, eller någon annan av våra tjänster har du alltid full möjlighet att fritt välja själv bland alla våra tjänster. Vi är flexibla köpare av dödsbon i Stockholm och anpassar gärna vårt erbjudande efter dina speciella omständigheter.

Att bli av med en kär släkting och vän kan vara uppslitande och det är många praktiska saker som måste ordnas kring detta. Att dessutom bli sittande med ett dödsbo fullt av kvarlåtenskap som måste hanteras blir ännu en börda.

När du söker efter dödsbo köpes Stockholm på nätet är det lätt att bli apatisk inför det stora utbudet. Men du kan sluta söka nu. Vi hjälper dig med dödsboet, från bouppteckning till städad bostad.

FRÅN SLOTT TILL KOJA

Det finns en bild av att bara dödsbon med exklusiva antikviteter är värda pengar, men det stämmer inte. Istället är det så att nästan alla dödsbon innehåller saker av värde, i allmänhet så mycket värde att det blir lönsamt att låta oss köpa dödsboet även om du vill att vi forslar bort även det om inte går att sälja.

Kontakta oss istället för att annonsera under dödsbo köpes Stockholm. Vi kommer ut och går igenom dödsboet på plats, tillsammans med dig och ser över vad som finns. Du berättar vad du vill bli av med och vad du tänkt behålla. Därefter ger vi dig en offert på bortforsling och försäljning av övrig egendom i dödsboet.

Om du är intresserad ger vi dig också en offert på städning och på våra övriga tjänster som till exempel bouppteckning eller hjälp med arvskifte.

15 ÅRS EFFARENHET AV DÖDSBON I STOCKHOLM

Kontakta oss angående dödsbo köpes Stockholm. Vi har över 15 års erfarenhet av att köpa och sälja dödsbon i Stockholm med omnejd och jobbar alltid snabbt och professionellt.

Vi vet att dödsbohantering kräver diskretion, respekt och fingertoppskänsla, eftersom vi nästan alltid kommer in i ett känsligt skede, där du blivit av med en kär anhörig och vän.

Att snabbt och effektivt sälja och forsla bort hela eller delar av ett dödsbo kräver erfarenhet, kontakter och affärssinne. Vi har alla tre och hjälper dig att alltid få maximalt värde ur ett dödsbo, vare sig det rör sig om ett slott eller en koja.