VÅR PROCESS

null
VÄRDERING: Vi erbjuder en kostnadsfri värdering av föremålen (bohaget)  i dödsboet. Efter besöket får ni ett skriftligt förslag (en offert) där vi beskriver vilken ersättning vi kan erbjuda för bohaget samt till vilket pris vi kan utföra tjänsterna med tömning och flyttstädning, om så önskas.
null
AVTAL / BETALNING: Vi skriver ett avtal där det tydligt framgår vilka arbetsuppgifter vi på KlaraHem ska utföra samt till vilken överenskommelse. Avtalet får ni skriftligt via Mail, sms eller på papper om så önskas. Betalning för bohaget sker då vi påbörjar arbetet
null
ARBETSUTFÖRANDE: Vi sorterar på plats vad som ska säljas via Second Hand eller andra försäljningskanaler, vad som vi ska skänka bort och vad som ska återvinnas. Önskar ni flyttstädning så erbjuder vi även den tjänsten

Dödsbo i Stockholm – Köp och sälj

När du vänder dig till oss på KlaraHem för hantering av ett dödsbo i Stockholm så får du hjälp hela vägen. Vi har varit verksamma i branschen länge och vet vad som krävs för att ett arbete ska utföras på bästa sätt. En viktig komponent är förstås att varje dödsbohantering ska utföras i enlighet med de specifika förutsättningar som råder. Detta är därför något vi strävar efter i alla projekt vi utför. Tack vare nära dialog med kund och anpassningsbara tjänster så köper och säljer vi det dödsbo i Stockholm du hanterar – Smidigt, respektfullt och anpassat efter era specifika önskemål.

Flyttstädning i samband med försäljning av dödsbo är en tilläggstjänst vi erbjuder alla kunder. Detsamma gäller för hantering av bouppteckning. Det spelar ingen roll hur stort eller litet projektet är, vi kan sköta jobbet med dödsboet i Stockholm – från början till slut.

Skicka

Vår kompetens

På KlaraHem i Stockholm har vi varit verksamma inom dödsbo i över 15 års tid. Under dessa år har vi växt och utvecklats i många led. Förutom att vi har blivit en större grupp så har vi blivit större när det gäller kompetenser. Vi har helt enkelt blivit bättre och bättre på det vi gör. Något som i förlängningen har gjort oss till ett pålitligt och välrenommerat namn för de som söker stöd vid tömning och försäljning av dödsbo i Stockholm. För varje år som går så väljer allt fler människor som står för dödsbohantering att vända sig till oss. Vi är stolta över att kunna erbjuda värdiga och smidiga lösningar för dödsbo i Stockholm till dessa.

Köp och sälj av dödsbo i Stockholm

När du står inför försäljning av dödsbo i Stockholm kan du lita på att vi på KlaraHem hjälper dig. Vi har många års erfarenhet från branschen och vet vad som krävs för att processen ska bli så enkel som möjligt för dig som kund. Vi värderar föremålen i dödsboet och erbjuder sedan en kostnadsfri offert. När priset kommits överens så sköter vi resterande och utför arbetet med garantier.

Om värdet på föremålen eller bohaget överskrider kostnaden för våra tjänster så blir det vi på KlaraHem som betalar er samtidigt som vi tömmer och städar dödsboet.

Städning av dödsbo i Stockholm

Att hantera ett dödsbo kan innebära ett antal olika moment. På KlaraHem anpassar vi oss efter just vad du som kund behöver. Därför har vi utökat vår repertoar av tjänster för att också kunna erbjuda flyttstädning till alla som behöver det. När dödsboet i Stockholm är sålt och tömt ser vår skickliga personal till att de sista pusselbitarna faller på plats.
Vi tar naturligtvis fullt ansvar för att flyttstädningen sedan godkänns av förening och/eller nästa ägare. Som kund behöver du inte längre bekymra dig för något när du valt städning som del av hanteringen av dödsboet i Stockholm.

Tömning av dödsbo i Stockholm

När det kommer till tömning av dödsbo i Stockholm så tillhör KlaraHem några av de absolut mest erfarna och kunniga företagen på marknaden. Våra tjänster har formats utefter kundernas behov under många år. Idag utförs de moment som krävs vid tömning smidigt, enkelt och respektfullt till de anhöriga.

Vill du veta mer om våra tjänster inom dödsbo i Stockholm?

Kontakta oss på KlaraHem via email, telefon eller genom vårt kontaktformulär.
Vi berättar gärna mer om vår organisation och om hur vi kan stå till tjänst för just dig.

Anpassade tjänster inom dödsbo i Stockholm

Varje hantering av dödsbo i Stockholm har sina unika förutsättningar och kräver därför ofta olika moment. Det är dessa varierande förutsättningar som vi på KlaraHem har format våra tjänster utifrån. När du vänder dig till oss för hjälp så ser vi till att anpassa tjänsten efter dina behov – inte tvärtom. Detta är en grundinställning i vår organisation.

Att välja KlaraHem för hantering av dödsbo i Stockholm

Vår organisation växer och utvecklas ständigt, och det är vi stolta över. Vi är glada att du har hittat in till vår sida för hantering av dödsbo i Stockholm och är övertygade om att du ska finna våra tjänster hjälpsamma. Vi vill ta tillfället i akt och berätta lite mer om vår organisation och vad du, som kund, kan förvänta dig av oss.

Ett behov av seriösa aktörer

KlaraHem grundades en gång i tiden på idén om att vi ville leverera seriösa tjänster inom en bransch där sådant, dessvärre, var förvånansvärt sällsynt. Många av de verksamheter som bedrevs höll inte måttet. En hög nivå av seriositet ska man kunna förvänta sig i alla branscher, men särskilt när det kommer till hantering av dödsbo. Detta är vår bestämda uppfattning. Det fanns och finns en brist som blev till vår drivkraft. En drivkraft som en dag gjorde att vi lanserade vår egen verksamhet. Vi fyller det hål vi såg fanns för över 15 år sedan.

KlaraHem är ett företag som erbjuder tjänster där trygghet står i centrum. Vi arbetar med alla kunder och vi tackar inte nej till några uppdrag. Inga uppgifter är för stora eller för små för oss, och vi ser till att alltid leverera bästa möjliga resultat. Detta ska du som kund alltid kunna förvänta dig när du väljer KlaraHem i Stockholm för hantering av dödsbo.

Värdering av dödsbo i Stockholm

För den som ställs inför uppgiften att hantera ett dödsbo väntar ofta ett flertal olika moment. Mycket har att göra med den mängd föremål som finns i hemmet där den avlidne har bott. Det kan handla om en rad olika saker som behöver tas om hand.
Möbler, kläder, prydnadsföremål, tavlor, porslin, keramik, glas, smycken och en mängd andra kategorier av föremål. Det finns mycket att tänka på då man hanterar saker från ett dödsbo i Stockholm.

När du väljer att ta hjälp av KlaraHem för hantering av dödsbo i Stockholm gör vi en värdering av alla föremål som ska säljas. Då vi är utbildad samt har lång erfarenhet så har vi tillskansat oss en bred kunskap när det kommer till värdering av dödsbo i Stockholm. Efter att vi värderat föremålen (bohaget) så går vi vidare till nästa steg i processen.

Offert

Den offert på dödsboet som du får av oss på KlaraHem är självklart kostnadsfri. I offerten kommer du tydligt att kunna överblicka hur värderingen av bohaget har gått till. När du väl har fått offerten kan du sätta dig ner och fundera över vad som ska säljas i lugn och ro. Om några frågor skulle dyka upp längs vägen kommer du enkelt att kunna nå oss. Vi finns tillgängliga både via telefon, email och kontaktformulär.

När offerten sedan är godkänd och överenskommelsen spikad så sätter vi igång med arbetet till en överenskommer tidsperiod.

En god kundupplevelse – Från början till slut

Alla goda kundsamarbeten vilar på god och tydlig dialog. Detta gäller för alla branscher och alla kundrelationer men är särskilt starkt när det gäller hantering av dödsbo. Det är känsliga saker som kräver respektfullhet och hänsyn i en svår tid. Denna inställning bär vi på Klarahem alltid med oss, och den har hjälpt till att forma hela vår verksamhet och vårt tjänsteutbud. När du väljer att bli kund, och överlåter hanteringen av dödsbot i Stockholm till oss, ska du alltid känna dig trygg. Detta gäller från den allra första kontakten och genom alla moment till dess att projektet rotts i hamn.

Uppgifterna om hanteringen av dödsbot kommer alltid att vara tydliga – såväl omfattningen av projektet som kostnader och andra villkor. Vi är välförsäkrade och lämnar generösa garantier på alla arbeten vi tar oss för. Detta ökar förstås tryggheten både för våra kunder, för vår personal och för oss som företag. Om frågor om dödsbot i Stockholm dyker upp längs vägen så kan du enkelt nå oss. Detta är helt grundläggande och något som därför aldrig tummas på.

Dödsbo Stockholm – Bra att veta

Att hantera ett dödsbo är, för de flesta människor, en påfrestande process. Sorg kombineras med ett antal praktiska och logistiska pusselbitar som måste falla på plats. För många av våra kunder är det dessutom första gången som man har att göra med ett dödsbo i Stockholm. Det finns mycket att tänka på och många moment som måste genomföras på rätt sätt. Det är just därför vi på KlaraHem finns. Våra tjänster inom tömning, försäljning och städning av dödsbo i Stockholm med omnejd syftar till att underlätta för de som står inför denna svåra uppgift.

I detta stycke delar vi med oss av några saker som är bra att känna till. Om du har en fråga som fortsatt är obesvarad är du välkommen att höra av dig till oss på 076 398 77 27!

Varför skräddarsydd tömning av dödsbo i Stockholm?

Som vi varit inne på tidigare så formar vi på KlaraHem varje kundrelation och tjänst efter behoven i det specifika fallet. Detta gör vi i nära konsultation med kunden i fråga tidigt under arbetet. Syftet är att vi ska kunna utföra precis de moment som behövs – varken mer eller mindre – och att vårt team ska kunna jobba effektivt och sömlöst mot ett färdigställt arbete. Det gynnar alla inblandade!

Hur vet jag att jobbet genomförs på rätt sätt?

Det är alltid bra att säkerställa att företaget man tar hjälp av är pålitligt och kan leverera schyssta villkor. Detta gäller förstås för alla branscher och är inte unikt för oss som sysslar med dödsbo i Stockholm. Kolla upp företaget och se till att bilda dig en uppfattning om dess pålitlighet.

När du vänder dig till oss på KlaraHem så kan du räkna med att arbetet alltid utförs på rätt sätt. Vi har funnits i över 15 år och tillhör de mest välrenommerade och anlitade företagen inom dödsbo i hela Stockholm. Ring oss gärna så berättar vi mer om vårt företag, våra tjänster och våra garantier!

Hur bokar jag tömning av dödsbo i Stockholm?

Allt börjar med en första kontakt. Ring oss och berätta vad just du behöver hjälp med. Vi kan ge en uppskattning om kostnad redan efter en första telefonkontakt. Efteråt bokar vi in ett möte där vi bestämmer mer detaljerade villkor för arbetet. Vi presenterar därefter en offert. När allt är bestämt kan vi, oftast med väldigt kort varsel, utföra de moment som överenskommits.

Har du några funderingar? Kontakta oss på 076 398 77 27 redan idag!

Vill du veta mer om KlaraHem eller om vårt tjänsteutbud?

Det är viktigt att välja företag i Stockholm för hantering av dödsbo med omsorg. För att du ska känna dig helt trygg valet av Klarahem för denna uppgift så vill vi gärna besvara just dina frågor. Du är välkommen att kontakta oss via telefon, e-post eller via vårt kontaktformulär. Vi hoppas kunna svara på alla frågor som har rörande dödsbo Stockholm. Om du bor i en kranskommun kan du också besöka helhetslönsing.se under respektive kommun.

dödsbo Bromma, dödsbo Bålsta, dödsbo Danderyd, dödsbo Ekerö, dödsbo Haninge, dödsbo Huddinge, dödsbo Järfalla, dödsbo Kungsholmen, dödsbo Lidingö, dödsbo Märsta, dödsbo Nacka, dödsbo Sigtuna, dödsbo Sollentuna, dödsbo Solna, dödsbo Stockholm, dödsbo Sundbyberg, dödsbo Tyresö, dödsbo Täby, dödsbo Upplands Väsby, dödsbo Vallentuna, dödsbo Varmdö, dödsbo Vasastan, dödsbo Vaxholm, dödsbo Åkersberga, dödsbo Östermalm

 

Varmt välkommen till KlaraHem.

Skicka ett e-mail eller ring oss på:

Av oss får du alltid en fri värdering av dödsboet och en skriftlig offert på hela arbetet med försäljning, bortforsling och städning. Sedan kan du enkelt jämföra oss med konkurrenterna och själv se hur konkurrenskraftigt vårt erbjudande är.

Skicka